Hizmet ve güvenlikle hala yanınızdayız!

COVID-19 küresel bir tehdit olmaya devam ederken, çalışanlarımızın sağlık ve güvenliğini ve toplum güvencemizi iyileştirmek için yaptığımız bazı ayarlamalara rağmen, MIG'de bizlerin bu zor zamanlarda tam olarak faaliyette kalacağımıza dair müşterilerimize ve ortaklarımıza güvence vermek istiyoruz.

 

Çalışanlarımızı korumak için aldığımız önlemlerden bazıları şunlardır: ofislerde ve fabrikalarda iyileştirilmiş temizlik protokolleri, tesis içi çalışanlar için sosyal mesafe, mümkün olduğunda evden çalışma. İşle ilgili seyahat ve etkinliğe katılım askıya alındı ​​veya ertelendi.

 

Birlikte çalıştığımız herkesin sağlık ve güvenliğini ön planda tutarken, müşterilerimize aynı yüksek kaliteli ürün ve hizmetleri sunmaya devam ediyoruz. Normal çalışma saatlerimizde ve olağan kanallardan ulaşılabiliriz. Yardımcı olabileceğimiz herhangi bir zamanda lütfen bizimle iletişime geçin. Size mümkün olduğunca yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

 

Durumu yakından izlemeye devam edeceğiz ve ek önlemler hakkında sizi bilgilendireceğiz. Koşullar değiştikçe, tepkimizi buna göre ayarlayacağız.

 

Hepimiz güvende ve güçlü kalalım!

 

MIG ekibiniz