MIG-ESP® İç Mekan Anti-Mikrobiyal için iç mekan hava kalitesi A +

Modern insanlar, çoğumuz içeride çok fazla zaman harcadığımız için temelde kapalı bir türdür. Bu, mevcut pandemi ışığında daha da netleşiyor.

 

Bununla birlikte, her gün, en yaygın olanı uçucu organik bileşikler (VOC'ler) olan çok çeşitli iç mekan hava kirleticilerine maruz kalıyoruz. VOC'ler formaldehit, aseton, ksilen, toluen ve benzen gibi birçok biçimde gelir. Boya, vernik, çözücüler, yapıştırıcılar ve sızdırmazlık malzemeleri gibi bir dizi günlük üründen gaz olarak salınırlar. Artan VOC emisyonları havamızı kirlettiği ve insan konforu ve hatta sağlığı üzerinde olumsuz bir etkisi olduğu için iç mekanlarda VOC birikimi “hasta bina sendromu” ile bağlantılıdır. Bu nedenle, sağlıklı bir iç ortam ortamının korunmasının önemini yeterince vurgulayamıyoruz.

 

Evimizde VOC kaynaklarını azaltmanın birçok yolu vardır. Ancak, çok az VOC içeren veya hiç içermeyen ürünlerle boyamak en etkilidir.

 

Havaya toksik kimyasallar yayan çoğu boyadan farklı olarak MIG-ESP ® Interior Anti-Microbial, duvar yüzeylerini ve insan sağlığını korumak için özel olarak tasarlanmış aktif bir kaplama sistemidir. Doğal, toksin içermeyen formülü sayesinde, kaplama neredeyse var olmayan bir VOC konsantrasyonuna sahiptir. Bu, ünlü Eurofins laboratuvarı tarafından Fransız VOC yönetmeliğine uygun olarak gerçekleştirilen VOC emisyon testi ile doğrulanmıştır . Bu yönetmelik, başta Fransa'da ve aynı zamanda Avrupa genelinde satılan inşaat ve döşeme ürünlerinden kaynaklanan VOC emisyonlarını düzenleyen zorunlu bir etiketleme sistemidir.

 

İç mekanlardaki VOC konsantrasyonunu azaltmak, MIG'nin çok ciddiye aldığı önemli bir çevresel hedeftir. Bu nedenle en yüksek A+ notunu almaktan mutluluk duyuyoruz. Bu aynı zamanda MIG-ESP ® Interior Anti-Microbial'in iç mekan hava kirliliği ile mücadelede rakiplerinden ayrıldığının da altını çizmektedir .