Bu yıl şirketimizin 20. yıl dönümünü gururla kutluyoruz!

5 Nisan 2001'de Dipl.-Chem. Ing. Burkhard Brandt ve beton mühendisi Wolfgang Bonder, MIG'nin Paderborn, Almanya'daki küçük bir ofise yaptığı geziye çıkıyor. Tek bir temel hedefe dayanan bir şirket kurdular: sağlık ve çevresel sürdürülebilirliği iyileştirmek için yenilikçi yapı katkı maddeleri geliştirmek .

 

Kuruluşundan yirmi yıl sonra, MIG kendini bu hedefi gerçekleştirmeye adadı ve çimento ve çimento bazlı malzemeler için kalay (II) sülfat ve daha sonra tozsuz, granül formda antimon (III) oksit içeren kromat azaltma teknolojilerinde devrim yarattı. MIG kendini krom (VI) azaltma alanında pazar lideri olarak kurarken, şirket aynı zamanda insanlara daha fazla konfor sunan ve aynı zamanda üzerindeki etkiyi en aza indiren yüksek kaliteli kaplama çözümlerinin uluslararası sağlayıcısı haline geldi. Çevre.

 

MIG, yeni malzemelerin entegrasyonuna yönelik müşteri ve sürdürülebilirlik odaklı yenilikler aracılığıyla, sürdürülebilir, yüksek performanslı ve geleceğe dönük binalar. Bugün MIG, 5 kıtada 10'dan fazla ülkede güçlü ortaklıklarla büyüyen bir küresel varlığa sahiptir.

 

Bu 20. doğum gününde tüm ekibimize sıkı çalışmaları ve bağlılıkları için teşekkür ederiz. Enerjiniz, coşkunuz ve yaratıcılığınız bizi ileriye taşıyor ve hepinizle bir sonraki başarı seviyesini dört gözle bekliyoruz.

 

Bu vesileyle, son 20 yıldaki iş başarınıza MIG'yi dahil ettikleri için tüm müşterilerimize ve ortaklarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Önümüzdeki 20 için!