MIG-ESP® Interior Anti-Microbial ve MIG-ESP® Exterior ile sağlık tesisleri için çift koruma

Dünya devam eden COVID-19 salgınıyla savaşırken hastanelerde ve sağlık tesislerinde sıkı hijyen sağlamak hiç bu kadar önemli olmamıştı. Genellikle üzerinde çok sayıda mikrop bulunan kontamine yüzeyler riskinin yanı sıra, günlük yaşamda genellikle yeterince dikkate alınmayan kötü iç hava hijyeni sorunu da vardır. Günlük temizlik ve düzenli hijyen uygulamalarına ek olarak, daha fazla hijyen ve güvenlik sağlamak için yapabileceğimiz tek seferlik çabalar da vardır. MIG-ESP ® Interior Anti-Microbial ile hastaların, sağlık personelinin ve ziyaretçilerin sağlığını korumak için yüzey kontaminasyonu ve iç hava kirliliği ile etkin bir şekilde mücadele edilebilir.

 

MIG-ESP ® Interior Anti-Microbial, mümkün olan en düşük VOC içeriğine sahip toksik olmayan bileşenlerden yapılmıştır (Fransız VOC yönetmeliğine göre VOC A + - mümkün olan en güvenli sınıflandırma olarak onaylanmıştır) . Doğal bir antimikrobiyal bileşenle birlikte nem ve sıcaklık düzenleyici özellikleri, yalnızca ferah bir oda iklimine katkıda bulunmakla kalmaz, aynı zamanda duvar yüzeylerindeki E. coli ve stafilokok gibi zararlı mikroorganizmaları %99,99 oranında azaltabilir.

 

         Bu şaşırtıcı etki, iç mekanlarını MIG-ESP ® Interior Anti-Microbial ile boyayan Kıbrıs'taki müşterimiz St. Peter ve Paul Polikliniği tarafından onaylandı . Artık hem hastalar hem de çalışanlar, daha düşük enfeksiyon riski ile daha sağlıklı bir oda iklimi bekleyebilirler. Hastanenin dışının MIG-ESP ® Dış Cephe ile kaplanmasıyla çifte koruma da garanti edildi, bu da büyük bir enerji tasarrufu sağladı ve cepheyi yeniden yeni bir beyaz parlaklıkta parlattı.